Over mij

Ellemieke verbindt echt,
met passie en vol enthousiasme, ook jullie!

Wie is Ellemieke Vliegen

Anderen beschrijven mij als enthousiast, oprecht geïnteresseerd in de ander, positief ingesteld en attent. Luisteren en vragen stellen is mijn 2e natuur. Ik wil graag betekenisvol zijn voor de mensen om me heen (zowel privé en zakelijk). De dingen die ik doe, doe ik graag goed.

Getrouwd met m’n lief Gert-Jan en samen hebben we drie fantastische zoons en een heerlijke labrador, Churchill.

Wij zijn in 1992 getrouwd in Raadhuis De Paauw, mijn trouwjurk (gemaakt door mijn moeder) was in de kenmerkende kleuren van een pauw (puur toeval, echt waar!) en ik voelde me zo trots als een pauw. Het heeft zo moeten zijn.

In de gezondheidszorg en het onderwijs ben ik werkzaam geweest op de werkvloer en op managementniveau. Tot mijn leven door persoonlijke omstandigheden op z’n kop kwam te staan. Na bezinning en reflectie besloot ik het over een geheel andere boeg te gooien…….trouwambtenaar worden. De liefde keer op keer vieren, het bruidspaar laten shinen en hun liefdesverhaal op een persoonlijke en passende manier vertellen in een ontspannen sfeer. Oprecht blij word ik ervan en het geeft me boordevol energie. Het was een van de beste beslissingen ooit!

In de gemeente Lansingerland (Berkel, Bleiswijk en Bergschenhoek) en Albrandswaard (Poortugaal en Rhoon) ben ik benoemd als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Daarnaast verbind ik als zelfstandig trouwambtenaar/ceremonieel spreker ook geliefden in de echt of registreer ik ze als partners in andere gemeenten of ceremonieel in het binnen- en buitenland. Ook voor echtparen die hun trouwjubileum willen vieren en/of de trouwgeloften willen hernieuwen, sta ik klaar. Ik kom graag naar jullie toe. 

Gemeente Lansingerland

Gemeente Albrandswaard

Live in actie

Heb je vragen en/of opmerkingen, laat het weten.