Lovende woorden

Kimberley en Ibrahim

Onze huwelijksdag was perfect. Het had wat ons betreft niet beter gekund. De huwelijksvoltrekking voldeed aan al onze verwachtingen. Het was romantisch, luchtig, gezellig en vooral erg warm!

Wat ons het meest heeft geraakt was het moment dat onze overleden dierbaren werden benoemd. Hierdoor waren zij er ook een beetje bij. Daarnaast was het moment dat oma met de hamer sloeg, onvergetelijk. De kleine details hebben onze dag mooi gemaakt. Het uitdelen van rozijntjes aan de kids, de grapjes tussendoor en de manier waarop je ons tot rust liet komen tijdens de ceremonie. Je hebt ons heel goed begeleid.

Luna en Lennart

We wilde je nog bedanken voor alles. De fijne samenwerking en de betrokkenheid. De ceremonie was echt prachtig, het voelde zo persoonlijk. We zijn super blij dat onze keuze op jou gevallen is. We hebben het als heel fijn ervaren. We hebben veel complimenten terug gehad, ook over de ceremonie.

Jeanine en Gijsbert

De ceremonie was heerlijk luchtig wat precies aan onze verwachtingen voldeed. Er werd gelachen en de interacties die je maakte met de gasten waren erg leuk. 

Michelle en Davey

Als wij terugdenken aan onze huwelijksvoltrekking dan overspoeld het ons met gevoelens van geluk en liefde. We worden er iedere keer weer emotioneel van.

De persoonlijke verhalen over ons beiden en de wijze waarop wij samen door jou zo goed verwoord zijn, heeft ons geraakt. De hele ceremonie was harmonieus, liefdevol en intiem. 

Zara en Rick

De dag zelf is als een flits voorbij gegaan en hier hebben wij de dagen erna veel van nagenoten.
De trouwzaal van gemeente Lansingerland heeft onze verwachtingen meer dan voldaan. Het was voor het aantal gasten een perfecte locatie en wij hebben ook heel veel complimenten ontvangen over hoe alles is verlopen.
Alles voelde goed en natuurlijk aan. Wij waren vooral heel blij, dat u onze geloftes mee had genomen. Zonder u, had dat misgegaan.

Lisa en Noi

Je hebt onze huwelijksvoltrekking geweldig verzorgd!  We hebben genoten van jouw humor, maar het serieuze gedeelte ook zo natuurlijk en vol emotie beleefd. 

Als het kon deden we de dag zo weer over! Vloog inderdaad voorbij, maar intens genoten!

Nienke & Robert

We kijken met een heel fijn gevoel terug op de huwelijksvoltrekking. De manier waarop je ons hebt omschreven op basis van je eigen inzichten en de verkregen inzichten van anderen was spot-on en erg ontroerend voor ons. Ik moet nog steeds lachen als ik denk aan jouw omschrijving van de reden voor de datum volgens Robert. Wat ik ook erg prettig vond was de communicatie rondom de zelfgeschreven geloftes, dat we bij jou mochten aankloppen voor feedback en de manier waarop je die feedback gaf. Dat gaf echt een fijn en veilig gevoel.

Luna & Lennart

 

Wij kunnen Ellemieke ten zeerste aanbevelen.

Ellemieke neemt echt de tijd om je te leren kennen en is oprecht geïnteresseerd. Ook tijdens de ceremonie was dit terug te horen. Het was serieus, met zeker plaats voor humor. De perfecte middenweg. Ellemieke is duidelijk in haar communicatie. Ook vooraf aan de ceremonie nam ze nog de tijd om ons op ons gemak te stellen.

Nogmaals bedankt Ellemieke voor de onvergetelijke dag.

Runa & Geoffrey

Ellemieke hield tijdens het proces naar mijn huwelijk de touwtjes stevig in handen. Dit was erg fijn
omdat je dan zeker wist niets te vergeten, zeker omdat het regelen van je huwelijk best chaotisch
kan verlopen!
Tijdens het huwelijk toen zij haar speech voor het bruidspaar moest voordragen, viel het me op dat
zij een zeer mooie, warme maar vooral pakkende samenvatting had gemaakt van onze individuele
verhalen, waarbij we het niet konden helpen soms in schateren uit te barsten! 
Ellemieke kwam bij mij over als een dame die houdt van duidelijkheid, to-the-point is en op een zeer
aangename manier achter je broek aan zit, om alles zo smooth mogelijk te laten verlopen tijdens de
mooiste dag van je leven! Dikke aanrader dus, mocht je trouwplannen hebben! 

Sabine & Stijn

Wij kijken met veel plezier terug op onze bruiloft en leuke ceremonie met
Ellemieke. Mijn vrouw had Ellemieke op een open dag ontmoet en was meteen enthousiast. In
het filmpje op de website van de gemeente liet Ellemieke vervolgens bij mij ook een positieve
indruk achter. Het kennismakingsgesprek was bij ons thuis aan de keukentafel. Dit hebben wij als
erg warm en prettig ervaren.

Ellemieke is sterk in alle verhalen van ons, familie en vrienden mooi samen te vatten. Hierbij
heeft ze een fijne balans tussen een verhaal vertellen, de inhoudelijke stukken en humor.
Daarnaast wist Ellemieke in ons geval leuk te spelen met de opmerkingen van oma van 97 jaar.
Hierdoor werd er extra gelachen tijdens de ceremonie.

Jasmijn & Gerben

Marijke & Justin

Foto: Marleen Tammeleng Photography

We hebben de ceremonie als heel mooi, leuk en luchtig en toch ook plechtig ervaren. We kregen van veel mensen nog te horen dat ook zij het erg mooi en leuk vonden. Het paste in de relaxte en aangename sfeer van de dag. Heel erg bedankt!

Foto: Marleen Tammeleng Photography

Margot & Marco

Wij hebben gisteren een fantastische dag gehad. Alles wat we hadden gehoopt is in veel meer dan dat uitgekomen. Wij vinden echt dat je de ceremonie op een hele mooie, persoonlijke en warme manier hebt gedaan. En wij willen jou daar ontzettend voor bedanken. Mede hierdoor is onze trouwdag voor ons onvergetelijk geworden. Wij zijn heel gelukkig dat wij jou als trouwambtenaar hebben gevonden.

Wij wensen je heel veel plezier en succes in jouw werk als Babs. Het is je op het lijf geschreven en je maakt er mensen heel gelukkig mee.

Foto: John Wijntjes Fotografie

Marleen & Jeroen

Dit lieve stel dat ik op 24 april jl in de echt heb verbonden in de Binnentuin heeft via het evaluatieformulier van de gemeente een prachtige recensie geschreven.

Het voorgesprek vonden ze ‘zeer goed’: ‘Ellemieke is hartelijk. Ze neemt de tijd en is oprecht geïnteresseerd’. De toespraak hebben ze gewaardeerd als ‘zeer goed’: ‘De toespraak was geweldig. Ellemieke liet ons lachen, maar het was ook serieus. Ze had interactie met het publiek en was erg enthousiast. Na afloop kwamen veel mensen vragen hoe we aan zo’n leuke trouwambtenaar waren gekomen’. Als beoordeling kreeg ik als Babs een ‘zeer goed’, met als toelichting: ’We voelden ons helemaal op ons gemak bij Ellemieke. Het voelde alsof we haar al jaren kenden. Ook de dag voor de ceremonie belde ze op om te kijken hoe het ging. En op de dag zelf kwam ze vooraf even een praatje maken om de zenuwen wat te temperen’.

Hun tip aan mij was: ‘Blijven zoals u bent!’ Voor de ceremonie kreeg ik het cijfer 10.

Hoe gaaf is dit! De grote glimlach gaat voorlopig niet meer van mijn gezicht 😉

Foto: Zelia Photography
Foto: Ariane Kok

Yvette & Erik-Jan

We vonden de ceremonie ontzettend mooi en hebben ook veel positieve reacties gehad. De geloftes maakten het plaatje compleet. Hiervoor willen we je heel erg bedanken! Het was een onvergetelijke dag, mede dankzij jouw mooie woorden. 

Maria & Ramon

Wij kijken terug op een prachtige, liefdevolle ceremonie vol warme woorden. We vonden het ook fantastisch hoe je onze oudste dochter betrok met een eervolle taak. En ook op de onverwachte gebeurtenissen van de jongste dochter speelde je in vol humor en ontspannenheid tijdens de ceremonie. Het waren momenten met een lach en een traan, precies zoals we wilde. Heel fijn hoe je ons hebt geholpen bij de voorbereidingen om ons op het goede spoor te zetten bij het schrijven van de geloften (en de planning).

Super bedankt voor alles! Adeus! Maria en Ramon

Betul & Serhat

Beste Ellemieke, het was voor ons een onvergetelijke dag waar we enorm van hebben genoten.

De moed die je ons hebt gegeven om met de motor te komen, de geruststelling die je voor en tijdens de ceremonie hebt gegeven en je prachtige speech zijn nu een waardevolle herinnering. Nogmaals bedankt voor alles.  

Groetjes, Betul & Serhat

Jessica & Taco

Vanaf het eerste contact met je is het ons goed bevallen. Makkelijk in de omgang, voelde meteen vertrouwd alsof we elkaar al heel lang kenden. Genoeg vragen stellen (ook per mail) om ons te leren kennen en duidelijk te krijgen wat wij voor elkaar voelen om hier een mooi verhaal van te maken. Ook contact gehad met ‘referenties’ die we hadden opgegeven. De huwelijksvoltrekking was ook goed. Mooi verhaal van onze input gemaakt en alles leuk aan elkaar gepraat, met wat humor erin. Een heel leuk detail was dat je twee van de meiden hebt betrokken bij de huwelijksvoltrekking.

Megin & Jasper

Jeremiah & Jurriaan

Ik heb geen tips voor jou, je deed het heel erg goed! Ook de gasten vonden je een leuke BABS!

Volgens ons is de huwelijksvoltrekking top verlopen. Erg bedankt voor al het advies en tips met betrekking tot de geloftes en onze trouwdag in het algemeen.

Leontine & Dirk

 

 

De ceremonie was hèèl gaaf.
We krijgen nog steeds een glimlach als we denken aan het moment dat Liz (ons kleine nichtje) er lekker doorheen kwam gewandeld en ze rozijntjes kreeg van jou. Ze staat ook op de foto’s daarna vrolijk met de rozijntjes te zwaaien haha. Jouw speech heeft ook enorm aan onze verwachting voldaan in de zin dat je heel goed aanhaalde wat anderen over ons zeiden en wat we zelf hadden verteld, het was echt heel representatief allemaal! En we hebben sowieso van heel veel gasten nog achteraf te horen gekregen dat ze jou echt een ‘goeie’ vonden om het zo te zeggen haha, ze vonden echt dat je het heel leuk deed.

Annemarie & Pim

Dat je ons mailt met de vraag om feedback verbaasd ons niet (in positieve zin!). We hebben je leren kennen als iemand die haar werk graag goed doet en uiteraard delen we graag onze feedback met je. 

Vanaf de kennismaking bij ons thuis hadden we beide een erg goed en prettig gevoel bij jou als persoon/trouwambtenaar. Je luisterde tijdens het gesprek naar onze wensen, maar gaf ook input die we zeker konden gebruiken. Zo ook het overhalen om toch een gelofte te doen, hoe lastig het ook was om dit op te schrijven op de juiste manier en het ook nog eens goed over te brengen tijdens de ceremonie (vooral voor Pim), zijn we beide erg blij dat je ons overgehaald hebt!  Achteraf vertelde meerdere gasten ons ook dat ze de geloften een heel bijzonder en mooi emotioneel moment vonden. Dit alles maakte voor ons de ceremonie nog specialer.

Als er 1 ding is waar we ons in de voorbereiding naar de bruiloft niet druk om hebben gemaakt, is het wel onze trouwambtenaar en het verloop van de ceremonie (met uitzondering van de gelofte 😉. Wat we heel leuk vonden is dat je als input voor je verhaal contact opgenomen hebt met onze dierbaren, waardoor het een heel persoonlijk verhaal geworden is. De ceremonie was precies zoals we gehoopt hadden, persoonlijk, met een lach, af en toe serieus, spontaan en met emotie. Zelfs tijdens de ceremonie toen we in het begin beide wat zenuwen hadden, wist je ons gerust te stellen waardoor we ook echt van de ceremonie hebben kunnen genieten. Daarnaast speelde je goed in op situaties wanneer het even niet als gepland ging (het geven van de ringen) en liet je ruimte voor spontane invulling (het tekenen van het boekje door neefje en nichtje) wat we als erg leuk ervaren hebben. Ook van onze gasten hebben we veel complimenten gehad over jou. De manier waarop je het deed vond iedereen helemaal bij ons passen en ik denk dat dit dan ook een mooi compliment is. Wij hebben beide dan ook geen moment spijt gehad dat we voor jouw hebben gekozen als onze trouwambtenaar en kijken nog steeds met een glimlach terug op de ceremonie (en uiteraard de rest van de dag!). Dingen waarvan we denken, goh dat hadden we liever anders gezien, hebben we eigenlijk helemaal niet! 

We hopen je nog eens tegen te komen, wellicht op een andere bruiloft! Liefs, Pim & Annemarie de Pooter 

Joke & Ton

Rhode & Wilmar

Voor ons werd het een onvergetelijk moment en een onvergetelijke dag!
Mede dank zij U in uw hoedanigheid als Trouwambtenaar van de burgerlijke stand in Lansingerland.
Wij zijn u zeer erkentelijk voor de prettige wijze waarop u ons in de echt verbond.
Hartelijke dank hiervoor.

Ellemieke is een enorm betrokken ambtenaar die ervoor zorgt dat de ceremonie een onvergetelijk moment wordt. Wanneer je het ons vraagt; vraag haar voor de huwelijksvoltrekking, dan weet je gewoon zeker dat het goed komt!

Ellemieke, we willen je enorm bedanken voor het sluiten van ons huwelijk en alle moeite die je hebt gedaan, je bent geweldig! Liefs Wilmar en Rhode

 

Foto: Colette van Aggelen Photography
Foto: Colette van Aggelen Photography

Arantxa & Mitchell

We kijken met zo veel warmte, geluk en liefde terug op onze trouwdag, het was werkelijk betoverend!

Jouw aandeel is in dit gevoel zeer groot! We zijn nog steeds heel blij dat jij onze ceremonie hebt geleid. De voorbereiding bij ons thuis voelde voor ons zeer gemakkelijk en vertrouwd, er was (vanuit ons in ieder geval) gelijk een klik! Wij wisten zeker dat de ceremonie een prachtig en gedenkwaardig moment zou gaan worden. Voorafgaand aan de ceremonie zocht je ons op en stelde je ons nog even op ons gemak, dat was erg lief en betrokken! Bij het terugzien van de ceremonie krijg ik vanaf het eerste moment een enorme lach op mijn gezicht.

Ik ben ontzettend dankbaar dat wij dit hebben laten filmen door een familielid, omdat jouw woorden, onze geloften en het dankwoord zo veel voor ons betekenen. Ik kijk de film nog regelmatig terug en moet dan telkens weer lachen bij ieder grapje, word ik emotioneel als Mitch zijn geloften uitspreekt en voel ik een enorme warmte als jij vertelt hoe anderen ons omschrijven. Ook de woorden over onze naasten raken mij telkens weer. Er is geen moment te benoemen die ik anders had gewild, want jouw verhaal sloot naadloos aan op wie wij zijn en wat bij ons past. Je verstaat je vak gewoon ontzettend goed en wij zouden je aan iedereen aanbevelen!

Wij wensen jou ook het allerbeste en hopen dat jij nog veel meer bruidsparen kan laten genieten van een huwelijksvoltrekking waar liefde, humor, persoonlijkheid en warmte in perfecte harmonie met elkaar zijn. Heel veel liefs, van ons.

Loes & Jasper

Ellemieke is een spontane trouwambtenaar. Ze komt thuis langs om een kopje koffie te drinken en wil dan alles horen over de relatie van het bruidspaar en wat je verder allemaal nog meer leuk vindt. Ieder krijgt een eigen vragenlijst per mail om in te vullen. Verder vraagt ze om gegevens van vrienden/familie om nog meer informatie te verzamelen over het bruidspaar. Zo blijft de ceremonie ook deels een verrassing voor het bruidspaar zelf. 

Tijdens de ceremonie heeft Ellemieke ook aan de kinderen gedacht. Onze eigen kinderen werden betrokken in het verhaal en alle aanwezige kinderen kregen een doosje rozijntjes, zodat ze ook even wat afleiding hadden. Wij kijken met een glimlach terug op een mooie ceremonie!

Foto: @mariska.fotograaf

Jeffrey & Laurien

Ellemieke is op 01-10-2022 onze trouwambtenaar geweest. In haar introductiefilmpje op de website van de gemeente sprak ons meteen haar warme persoonlijke insteek aan. Het contact begon met een heldere uitleg over haar werkwijze en een vragenlijst via de mail. Deze werd bij een kennismakingsgesprek verder besproken. Het was voor ons prettig dat Ellemieke bij ons thuis kwam om ons daar in onze eigen omgeving beter te leren kennen. Voorafgaand aan de ceremonie kwam ze nog even naar ons toe om ons op ons gemak te stellen, maar vooral om op het hart te drukken niet te vergeten te genieten. Tijdens de ceremonie hield ze een persoonlijke speech vol humor en verraste ons met anekdotes van onze getuigen. Ook na de ceremonie was er nog even een kort momentje dat ze naar ons toe kwam. Wij hadden ons geen betere ambtenaar kunnen wensen!

Jeffrey & Laurien

Foto: Rianne Eilander Photography
Foto: Rianne Eilander Photography

Anna & Kamil

Wij vonden het helemaal geweldig dat u onze ambtenaar was en onze gasten deelden die mening. 

Foto: Arjan van der Plaat van the wedding story
Foto: Arjan van der Plaat van the wedding story
Foto: Super Formosa Photography
Foto: Super Formosa Photography

Stacey & Ralph

Ellemieke, we willen je nogmaals bedanken voor de geweldige dag. Iedereen was erg te spreken over de ceremonie maar ook zeker over jou! Iedereen verdient zo’n topdag met jou als ambtenaar! Heel erg bedankt voor onze mooie dag.

Anouk & Erik

Wij kijken met een heel goed gevoel terug op onze huwelijksvoltrekking. We vonden je speech erg leuk, er zat humor in en ook mooie lieve woorden. Ook de persoonlijke touch, zoals elkaar nog even spreken na de voltrekking konden wij erg waarderen.

Mireille & Mark

Wij hebben zeker nog erg lang nagenoten van deze fantastische dag! En wij willen jou dan ook heel erg bedanken met jouw professionele aandeel, betrokkenheid, hulp en tips. Wat een mooie ceremonie heb jij ons gegeven op deze mooie maar ook snikhete dag. We waren vol spanning allebei en ook daarin heb je ons gerust gesteld zodat wij konden genieten van onze bruiloft. Je trouwt maar 1 keer en het zit toch in je achterhoofd of alles wel goed geregeld is. De ceremonie speech was precies zoals wij het hoopte, ook dat je aan onze 2 kleine kinderen dacht die vol in de zon zaten. Vanaf het kennismakingsgesprek bij ons thuis hadden wij er al een goed gevoel over en na de ceremonie kunnen wij alleen maar zeggen, dank je wel hiervoor. Ik kan maar een tip meegeven en dat is: Ga zo door!! Als ik iemand ken die trouwplannen heeft, zullen wij je zeker van harte aanraden als trouwambtenaar.

Veel geluk en nogmaals bedankt!

Jacqueline & Jack

Bedankt voor de mooie en leuke woorden en het goed begeleiden van de ceremoniemeesters die wat zeiden. We hebben heel erg genoten van onze trouwdag en de ceremonie was zeker 1 van de hoogtepunten!

Bedankt voor je tijd en energie die je in de ceremonie hebt gestopt. Jouw bezoekje aan ons thuis vonden we erg prettig en dat Marie afgelopen zaterdag ook nog een kleine rol had met haar vingerafdruk was erg mooi.

Liefs, Jack en Jacqueline

Louise & Michael

Wij zijn enorm tevreden over hoe jij tijdens de ceremonie het huwelijk voltrokken hebt. Het was een ceremonie met een lach, een traan en vooral heel veel liefde. Onze complimenten daarvoor. We hebben alleen maar positieve verhalen gehoord. 

Foto: Peter Lodder
Foto: Peter Lodder

Laura & Ruben

Beste Ellemieke, wat hebben wij genoten van jouw woorden tijdens de ceremonie. We willen jou enorm bedanken voor jouw interesse en toewijding richting ons en onze naasten. Je hebt ons een prachtige ceremonie en begin van de dag bezorgd. 

Marjolein & Tim

Wij kijken terug op onze dag met een lach! Wat een heerlijke dag is het geweest, vol liefde, mooie woorden en alle mensen om ons heen die een plekje hebben in ons leven. De ceremonie vonden wij fijn, passend bij ons. Het moment van ja zeggen blijft bij en mocht gelukkig opnieuw, zodat we elkaar echt aan konden kijken. Ik denk iets met zenuwen😉.
Blijf vooral die persoonlijke noot aan het einde doen in de vorm van een gedichtje of iets anders. Het is fijn om te ervaren dat je tijd steekt in het bruidspaar en ook dit paste echt weer bij ons. De meiden hebben het ook echt als leuk ervaren, doordat ze betrokken werden in het proces. Het voelde goed en de klik was er vanaf het begin. Dit was voor ons het allerbelangrijkste. We vonden het een eer dat jij ons in de echt hebt verbonden!

Birgit & Fawad

We vonden jouw huwelijksvoltrekking heel mooi en heel persoonlijk. Zo leuk dat jij al onze vrienden en onszelf om input hebt gevraagd en daar zo’n mooi en ook grappig verhaal van hebt gemaakt.
Het paste helemaal bij ons 🙂 Het heeft niet aan onze verwachtingen voldaan, het heeft ze overtroffen! Denk dat onze geloften naar elkaar uitspreken ons heel erg heeft geraakt, de aanwezigheid van al onze vrienden en familie vond ik persoonlijk ook heel overweldigend en mooi. Een glimlach krijgen wij allebei sowieso als we aan de dag terugdenken, maar specifiek bij de huwelijksvoltrekking is het toch wel bij jouw verhaal over de eigenschappen / karaktertrekken van ons. Haha, zo leuk om te horen hoe onze vrienden ons omschrijven en hoe jij daar weer een leuk verhaal van hebt gemaakt. Niet om te slijmen, maar tips hebben wij niet. We vonden dat je het geweldig deed en hebben ook alleen maar positieven reacties van iedereen gekregen op jouw verhaal. Dus onze enige tip zou zijn : Ga zo door! 

Monique & Hugo

Lieve Ellemieke, wat heb je er een mooie plechtigheid van gemaakt gisteren! Heel sfeervol en persoonlijk. Het was een perfecte dag gisteren, we genieten nog na. En wat lief en slim dat je die rozijntjes had meegenomen voor onze kleindochter. Nogmaals dank! ❤️

Romaaike & Sam

Karin & Alwin

Wat hebben wij een perfecte dag gehad!! Zoveel geluk gehad met jou….heel erg bedankt voor je energie, vrolijkheid en betrokkenheid!! Dag lieve Ellemieke, tot vast wel weer ergens!

Janneke & Gertjan

Wij kijken met een geweldig gevoel terug op onze trouwdag. Alles klopte en liep zoals wij het gehoopt hadden. De drukte bij de ceremonie overviel ons, een volle bak en toch een ontspannen sfeer. Bij ons en in de zaal. Dat kwam mede door jouw bijdrage. Je straalde rust en toch ook autoriteit uit. Iedereen luisterde aandachtig. Zelfs de kinderen waren onder de indruk! De reacties die ik heb gekregen op mijn gelofte… we hielden het amper droog maar dat gold voor meer mensen in de zaal. Blij dat we dat zo gedaan hebben. Op jouw advies even uit onze comfortzone maar iets wat altijd zal bijblijven. Door je ervaring en de goede voorbereiding verliep de hele ceremonie vlekkeloos. 

Kris & Rogier

Wij hebben een weergaloze trouwdag gehad en we willen je ontzettend bedanken voor jouw bijdrage in het geheel. We hebben ons vanaf het eerste moment op ons gemak bij je gevoeld en je kon goed een stuk spanning bij Kris wegnemen. We vonden je toespraak mooi opgebouwd en goed in balans, fijn om onze getuigen en ouders zo in het geheel te betrekken. Je hebt dan ook absoluut aan onze verwachtingen voldaan.

Als we nog iemand met trouwplannen spreken zullen we je zeker aanbevelen. Nogmaals dank voor je inzet en toewijding op onze trouwdag!! 

Ratjae & Younes

Ellemieke klonk vanaf het eerste moment dat ik haar sprak aan de telefoon erg enthousiast en dit stelde mijn echtgenoot en ik erg gerust. Tijdens het kennismakingsgesprek bleek dit ook en was het een leuk gesprek. Ze is erg betrokken en luistert naar je wensen. Ik ben erg blij dat zij onze trouwambtenaar was. De ceremonie was perfect en iedereen vond het erg mooi, precies zoals ik het wou.

Ellemieke keep up the good work!

Michelle & Gerard

Lieve Ellemieke, bedankt voor de fijne gesprekken, leuke e-mails en de prachtige ceremonie. Jij voelde vertrouwd voor ons. Wij hopen dat je dit werk nog vele jaren met zoveel enthousiasme mag blijven doen. We kijken nog steeds met een grote glimlach terug op afgelopen 11 maart. Wat heb jij onze ceremonie tot een ongelooflijk mooi moment gemaakt!

Nogmaals dank! Lieve groeten, Gerard & Michelle

Melanie & Mike

We hebben zeker genoten van de dag en de tijd erna. Ook al was het een andere dagindeling dan wij hadden voorgesteld. Het was in één woord prachtig.
Wij kijken met een geweldig gevoel terug naar de trouwdag en huwelijksvoltrekking. Je toespraak paste precies goed bij ons. Niet te zwaar, met een gezonde dosis humor, maar ook ruimte voor een lach en een traan. Wij vonden het ook erg leuk hoe je Liv bij het geheel betrok. Ook hebben wij veel leuke reacties gekregen van de aanwezigen. De enige tip die wij nog willen geven is, blijf doen wat je doet en blijf dichtbij jezelf.

Anna & Wesley

De trouwambtenaar… Iemand die je niet kent, maar die toch wel een hele belangrijke rol heeft op een van de belangrijkste dagen van je leven. Wij waren op zoek naar een ambtenaar met een positieve instelling en die geïnteresseerd was in ons levensverhaal. Dat hebben wij bij Ellemieke gevonden! Ellemieke was betrokken, nam de tijd voor ons, stelde veel vragen, kon tussen de regels lezen en dacht goed met ons mee, ook aan de kleinste details. De trouwdag is een dag vol emoties. Dankzij Ellemieke hebben wij de ceremonie kalm kunnen ingaan en hebben wij ontspannen kunnen genieten van een warme, persoonlijke speech met humor en diepgang. Ook waarderen wij het ontzettend dat Ellemieke oog had voor al onze gasten en hen betrok bij de ceremonie. Ellemieke zorgde ervoor dat onze trouwdag echt een feestdag werd, waarin de liefde tussen ons en voor ons werd gevierd!
Bedankt voor het meedenken, alle tips, het contactmoment op de dag van de bruiloft en een hele fijne ceremonie. Op voorhand vonden we de ceremonie een spannend moment, maar terugdenkend aan gisteren was het voor ons echt het hoogtepunt!! We vonden jouw verhaal ook ontzettend mooi. Je Pools was fantastyczny! (Fantastisch dus 👍🏻😁). Onze gasten vonden het geweldig dat je de moeite had genomen ze in het Pools toe te spreken. Ze hebben echt zitten genieten en hebben het zeker gewaardeerd! Ze voelden zich onderdeel van het gebeuren 😊. Voor ons was de ceremonie het hoogtepunt van onze trouwdag: een intiem en romantisch moment, serieus waar het moest, met een glimlach waar het kon!

Noelia & Rick

Nogmaals dank voor de mooie ceremonie, het was top!
Ellemieke is op 9 oktober 2021 onze trouwambtenaar geweest. Zij heeft er een extra leuke en mooie dag van gemaakt voor ons. Ze heeft uitgebreid de tijd voor ons genomen met een fijn kennismakingsgesprek van tevoren bij ons thuis en was oprecht geïnteresseerd in ons verhaal. Ze heeft heel goed op onze wensen ingespeeld. Dat niet alleen: als ervaren trouwambtenaar heeft zij ook goed met ons meegedacht, ons tips gegeven voor de invulling van onze ceremonie en hoe we deze nog specialer konden maken. Op de dag zelf heeft ze ons ook begeleid en ons op deze toch wel spannende dag op ons gemak gesteld. Ze heeft eveneens onze gasten begeleid, goed contact gehad met onze ceremoniemeesters en zo bijgedragen aan een heel fijn verlopen dag. De ceremonie zelf was heel persoonlijk, echt speciaal voor ons gemaakt, en zat vol met humor, betrokkenheid en interactie met onze gasten, zodat ook zij betrokken waren bij onze ceremonie. Ellemieke is een heel lieve, betrokken en humoristische persoonlijkheid en we kunnen haar van harte aanbevelen als trouwambtenaar. Ellemieke: bedankt, het was top!

Robin & Jordy

Ellemieke heeft een belangrijke rol in ons leven gespeeld op 30-10-2021. Zij was die dag onze BABS. Door wat vervelende omstandigheden moest Ellemieke in slechts drie weken onze ceremonie voorbereiden. Dit heeft ze fantastisch gedaan. Ellemieke is erg betrokken en stelde veel vragen om ons als koppel en in persoon te leren kennen. De ceremonie was erg persoonlijk, intiem en liefdevol. We hebben genoten van onze dag samen met onze ouders als getuigen. Heel blij dat alles op de korte termijn allemaal geregeld kon worden. Enorm bedankt!

Nathalie & Peter

Heel erg bedankt dat je onze trouwambtenaar was bij deze heel belangrijke dag. Het voelde direct al allemaal heel vertrouwd aan, ook het moment dat je bij ons thuis was om al onze wensen te bespreken. We hebben heel veel leuke reacties gekregen na afloop van de ceremonie. Dus nogmaals heel erg bedankt. We hebben geen punten ter verbetering, het was echt TOP!

Foto: Wat een plaatje by Angie Peralta
Foto: Wat een plaatje by Angie Peralta

Ruth & Martin

Het is fijn om aan elkaar te worden verbonden door een warme betrokken Babs, zoals jij. 

Martin zei zelfs, dat hij trouwen en de ceremonie veel leuker vond dan hij had verwacht. Je hebt van onze huwelijksceremonie een heel persoonlijk en bijzonder moment gemaakt. Ik zou zo nog een keer trouwen met jou als BABS erbij (wel met dezelfde man, natuurlijk).

Katinka & Pim

De huwelijksvoltrekking hebben wij als erg prettig ervaren. We voelde ons op ons gemak, we voelde ons begrepen en gehoord nav het voorgesprek en de ingezonden stukken en we voelden ons geliefd door elkaar en onze gasten. Het voorgesprek hebben wij als erg prettig ervaren en hierin kregen wij ook tips waar we echt wat mee konden zoals het uitzoeken van de muziek, de rolverdeling en verwachting voor kinderen, volgorde van ceremonie en het steeds even je rust pakken. Hierdoor verliep de planning van de dag echt heel fijn voor ons!

Tips vanuit ons… Eigenlijk hebben we alleen maar tops. Zoals het betrekken van de gasten met de vraag of zij nog aanvullingen hadden op wie wij zijn. Hier kwamen erg leuke reacties uit waardoor wij ons echt geliefd voelden. En zoals het bij de hand hebben van rozijntjes voor de kinderen. En het persoonlijk maken van de hele ceremonie in z’n geheel. Dus nogmaals onze dank daarvoor! Wij zijn blij dat jij onze trouwambtenaar wilde zijn 🙂

Foto: Super Formosa Fotography
Foto: Super Formosa Fotography

Sonio & Paulo

Lieve Ellemieke, dankjewel voor jouw lieve hulp tijdens de voorbereiding van de ceremonie, Je hebt ons enorm gerustgesteld. Je bent een top trouwambtenaar. Liefs S&P

Diana & Ruud

We hebben erg genoten van onze mooie dag. Hoe je onze ceremonie hebt gedaan was erg leuk😃 en we hebben leuke reacties gehad van de familie en vrienden.

Wieneke & Nico

Ellemieke was onze BABS tijdens ons huwelijk op 29-07-2021. Het is een ontzettend lieve, warme en gezellige vrouw. We hebben voorafgaand aan onze mooie dag een super fijn gesprek met haar gehad. Ze neemt de tijd om naar persoonlijke verhalen te luisteren en weet dat te vertalen in een prachtige ceremonie. De huwelijksvoltrekking is precies verlopen zoals wij het graag wilden. Haar toespraak was ontzettend liefdevol, af en toe hebben onze gasten het nog steeds over haar. Wij bevelen Ellemieke zeker aan! Liefs Nico & Wieneke

Michele & Angelo

Wat een GEWELDIGE dag!! We hebben énorm genoten en willen je heel graag nogmaals bedanken! Je hebt ons verhaal prachtig verteld en zoveel tijd en aandacht eraan besteed. We zijn heel blij dat we jou hebben gekozen, het was prachtig! ❤️

Melissa & Matthijs

Vanuit het zonnige Rhodes willen wij je hartelijk bedanken voor de prachtige ceremonie afgelopen vrijdag. We hebben een onwijs mooie dag gehad en er echt van genoten!
Wij kijken ontzettend fijn terug op onze mooie dag. Wij vonden het ontzettend bijzonder om met de lieve mensen die het dichtst om heen staan deze dag en de liefde te vieren. Het heeft in alle eerlijkheid onze verwachtingen overtroffen! Het was nog mooier dan dat wij op voorhand hadden gedacht.
Wij vonden ook het aandeel vanuit jouw kant heel waardevol. Een bijzonder moment op onze dag, die onmisbaar was! 

Lisa & Angelo

Als wij terugdenken aan onze trouwdag denken wij maar aan 1 woord “perfect”. Het is precies gegaan zoals wij wilde, ondanks de Corona maatregelen. Dit geldt ook voor de huwelijksvoltrekking. Wij vonden het heel leuk dat je het zo persoonlijk had gemaakt. Over ons maar ook de betrekking van onze ouders/ grootouders/ getuigen en ceremoniemeester. Wij hebben van onze familie en vrienden veel positieve reacties hierop gekregen.

Manon & Alex

We hebben Ellemieke leren kennen als een heel warm en geïnteresseerd persoon met wie wij direct een klik voelden. Ze heeft ons getrouwd op 30 april 2021 in een intieme sfeer vanwege het beperkte aantal familieleden en vrienden wat bij ons huwelijk aanwezig kon zijn. Het was evengoed, en misschien nog wel meer omdat het een kleine groep was, een onvergetelijke dag.
Ze is bij ons thuis geweest om persoonlijk kennis te maken en informatie te verzamelen. Het contact verliep zeer prettig, zeker fijn omdat we op het laatste moment nog voor wat uitdagingen gesteld werden. Alles is uiteindelijk goed gekomen met een fantastische ceremonie en dito herinneringen.

Marloes & Coen

Via deze weg willen wij je nogmaals van harte bedanken voor de mooie ceremonie. We hebben van veel van onze vrienden en familie gehoord dat ze het zo’n mooie en persoonlijke ceremonie vonden. Ook wij hebben enorm genoten!!
Bedankt voor de uitgebreide voorbereiding en de persoonlijke speech.

Marloes & Paul

Wat kijken wij terug op een mooie ceremonie. We herkenden ons helemaal in de toespraak en erg leuk dat het zo interactief was. Bedankt daarvoor.
Wij konden via video’s kennis maken met verschillende Babs’en en waren meteen enthousiast over Ellemieke. Zoals ze in de video overkwam, zo was ze ook ‘in het echt’. Enthousiast, heel betrokken en goed luisterend naar onze wensen.
Wij hebben genoten van de ceremonie doordat haar verhaal over ons ijzersterk was en ze onze familie en vrienden er volop bij betrok. Wat we helemaal leuk vonden waren de extra’s zoals dat onze kinderen (peuter en baby) een handtekening mochten zetten met een vingerstempel en het huwelijk van hun paps en mams helemaal goedgekeurd was! Het is dat je over het algemeen niet nog een keer met elkaar trouwt, maar anders hadden we zeker weer voor Ellemieke gekozen 😉

 

 

Foto: Iris Oldenhof Fotografie
Foto: Iris Oldenhof Fotografie

Heleen & Bram

We willen je hartelijk bedanken voor het persoonlijke handgemaakte cadeau dat we van jou kregen. Heel bijzonder. Wij kijken met een goed gevoel terug op de huwelijksvoltrekking. Het was intiem (met alleen de allerbelangrijkste mensen), in een fijne ruimte (niet te groot, niet te klein, mooie bloemen) en met een warme, gezellige ambtenaar, met persoonlijk verhaal. Niet alleen wij, maar ook onze gasten, kijken hier positief op terug. Met name de interactie, “de bloemen van ome Rob”, “die de tuinderij overnam van opa Bart”, “vader van de bruid had op YouTube gekeken aan welke kant hij moest lopen”, “de opa met wie jullie bij Nova aten”, maakte het heel persoonlijk. Wij hebben dan ook geen tips ter verbetering voor je. We zouden je zo opnieuw kiezen!

Rick & Sylke

Na een klein weekje zijn wij nog steeds aan het nagenieten van onze bruiloft en kijken wij gelukkig terug op een hele leuke dag! Hierbij wilden wij je nogmaals bedanken dat je ons wilde trouwen en voor de leuke tekst tijdens de ceremonie. Ook van anderen hebben we hele positieve reacties gekregen op de tekst. Hierbij dus nogmaals bedankt voor de leuke dag en ceremonie! 🙂

Caroline & Eddy

De dag en ceremonie waren prachtig en intiem, precies zoals we het voor ogen hadden! Dit was ons echter niet gelukt zonder jouw hulp in de voorbereiding en jouw rol tijdens de ceremonie. Via deze weg willen we je daarom nogmaals heel hartelijk bedanken voor de prachtige ceremonie! 
Ook via de mensen om ons heen horen we dat ze jou bijdrage erg mooi vonden! Oa mijn moeder heeft gevraagd als we je nog eens spraken, door te geven dat ze vond dat je het ontzettend leuk en fijn deed.
Nogmaals vele malen dank, 2 november blijft voor ons een dag om met heel veel plezier en liefde naar terug te kijken!

Martha & Wiecher

Bedankt dat je onze ceremonie hebt gedaan, het was erg fijn om een persoonlijk verhaal te horen en zo een bijzondere ceremonie te ervaren.

Manuela & Robin

De bruiloft is helemaal volgens wens verlopen, wij hebben kunnen genieten en misschien komt dat juist door de corona-maatregelen. Het was vertrouwd en intiem en we hebben het zeker als een mooie dag ervaren.

Miranda & Romeo

Wat leuk om van je te horen. Dat is een punt wat wij erg waarderen in jou. Je bent er voor het huwelijk, tijdens en zelfs erna. Je denkt mee over hoe je het huwelijk persoonlijker kan maken. Bij ons was dat de zandceremonie. Van 2 gezinnen 1 maken. De hele dag was super mooi. Bij alles krijgen wij weer een lach op ons gezicht. Ook onze familie vond het ondanks de kou een bijzonder mooie warme dag. We zijn blij dat je ons huwelijk hebt voltrokken omdat je het met je hart doet en dat breng je zeker over op alle aanwezigen.

Anna & Sander

Wij zijn Ellemieke zeer dankbaar voor de prachtige toespraak die zij tijdens ons huwelijk heeft gegeven. Ze heeft ons in de maanden voor ons huwelijk op een hele prettige manier voorbereid en gerustgesteld. Daarbij heeft ze ook echt naar onze wensen geluisterd en de ceremonie op een hele mooie en persoonlijke manier voltrokken. Het was mede dankzij haar een magische dag en we hadden ons geen betere babs kunnen wensen.

Joyce & Adrie

Mede door Ellemieke hebben we op 9 sept 2020 een fantastische bruiloft gehad. In de weken voor de bruiloft heeft ze een persoonlijk gesprek met ons gehad, waarbij ze belangrijke informatie verzameld heeft. Waarmee ze een prachtige ceremonie van heeft gemaakt, waarbij ook onze kleinzoon als ringdrager betrokken werd. Kortom: door de warme regie van Ellemieke hebben onze gasten en wij een onvergetelijke mooie dag beleefd!
Dankjewel voor de mooie ceremonie en de lieve toespraak. Het was een gave dag.

Miranda & Rene

Het was een prachtige dag om naar terug te kijken, we hebben ervan genoten en hadden niets anders gewild.

Judith & Maarten

We hebben ook je bezoek bij ons thuis als heel leuk en positief ervaren. We hebben in je speech gemerkt dat je daar ook inspiratie uit hebt gehaald. Zo werd het heel persoonlijk.

Anneke & Puk

Jouw bijdrage hebben we enorm gewaardeerd. Een dikke 10 van ons. Je tijd, zorgvuldigheid, warmte en betrokkenheid waren bijzonder.

Lianne & Tim

We hadden je als 1,2 en 3 opgegeven zelfs 😉.

Marijke & Mario

Ook de gasten waren erg over je te spreken. Ze vonden dat je heel enthousiast en mooi over ons gesproken hebt.

Simone & Kevin

De huwelijksvoltrekking vonden wij erg fijn! Je aanwezigheid was warm en prettig, voelde erg vertrouwd. We hebben ook veel complimenten gekregen over onze keus voor jou als ambtenaar 😉 Ouders en opa’s en oma’s vonden het ook erg fijn dat je nog even persoonlijk naar hen toe bent gegaan om te feliciteren. Dit werd gewaardeerd.
We zijn ook erg blij voor onze keuze van het uitspreken van onze eigen trouwgelofte. Zoals je al voorspeld had!

Elles & Mario

Je deed het hartstikke leuk en dat vonden ook de gasten, hoorden we later. Je bent open en hartelijk en je hebt ons en onze wensen heel goed aangevoeld.

Mellanie & Mark

De ceremonie was een mooie compilatie van alle ingebrachte informatie, maar het was ook goed bij elkaar gebracht in jouw verhaal. En met name het gedicht dat jij hebt uitgekozen, vonden wij echt heel bijzonder en goed toepasselijk. Persoonlijk waren Mark en ik zeer tevreden over de ceremonie en de warmte die jij overbracht als trouwambtenaar.

Jorien & Marcel

Marcel geeft in het bijzonder aan dat hij het zeer op prijs stelde dat je hem van begin tot eind gerustgesteld hebt door te praten en grapjes te maken, zodat hij ondanks dat hij stik zenuwachtig was, hij wel heeft kunnen genieten. Daarnaast hebben we beiden de voorbereiding als zeer prettig ervaren en heeft de ceremonie ook zeker aan onze verwachtingen voldaan: de speech die je hebt gegeven paste goed bij ons en werd leuk gebracht. Overigens hebben we ook van veel verschillende mensen teruggekregen dat zij ook vonden dat je zo leuk was (zelfs van de fotograaf – “zelden zo’n leuke BABS gezien” – en die ziet véél collega’s van je). 

Kim & Arjan

Het verhaal van jou maakte de huwelijksvoltrekking compleet. Het was precies goed. De woorden die gezegd zijn klopte en paste precies bij hoe wij zijn.
En waar wij een glimlach van krijgen is het stuk over hoe wij over elkaar denken en waarom wij graag de rest van ons leven samen willen blijven. Het is heel speciaal om dat in iemand anders woorden te horen.
Kortom, het heeft zeker aan onze verwachtingen voldaan. Het was een prachtige dag en wij zijn heel blij dat jij daar ook deel vanuit hebt gemaakt!

Eva & Remco

We vonden de toespraak die jij gegeven hebt prachtig. De toespraak was erg persoonlijk, dat hebben we gewaardeerd, de gasten ook natuurlijk. Waar we ook veel positieve feedback op gehad hebben is dat wij een gelofte aan elkaar hebben uitgesproken. Veel mensen waren daar (diep) van onder de indruk. Wat het extra speciaal maakte is dat de geloften en jouw toespraak elkaar goed aanvulden en dat er niet veel dubbel is verteld. Erg knap!! Dus bedankt voor de suggestie om een gelofte naar elkaar te laten uitspreken. 

Eleily & Wouter

Tips voor jou hebben we eigenlijk niet. Je doet het echt super leuk en het contact in de aanloop naar de ceremonie was ook erg plezierig. Geen druk en waar nodig bood je hulp aan. Niets anders dan lof. Nogmaals bedankt. 

Mira & Ron

We willen u hartelijk bedanken voor de moeite en het fantastische verhaal, dat u voor ons heeft gemaakt. We zijn heel erg blij met u, zonder uw aanwezigheid was onze dag niet compleet.

Yvonne & Jacob

Wij hebben mede door jou een mooie plechtigheid gehad. De humor en pret dicht jij ons toe, maar jij hebt die pret en humor ook. We hebben van veel van de bezoekers terug gekregen hoe leuk jij het gedaan hebt.

Maria Pia & Bruno

Jouw toewijding en opvolging om “ons” te leren kennen was een mooi proces. De avond sessie bij ons thuis, alsook de interactie met de mensen die wij hebben aangeduid. Soms dachten we, vragen we niet teveel, een show voor 170 man in elkaar boksen; swingen van Nederlands, naar Engels, de interactie met de wedding planners, etc……….. maar jij ging er helemaal in op en bracht dat tot een mooi geheel.
Je bent een persoon die rust heeft gebracht, voor, tijdens, na het hele gebeuren; een simpel gebaar als even een hand op de schouder, een klein woord; de vaseline voor de ringen……….. je had het onder controle ………..hou dat, het geeft een bepaalde zekerheid die koppels goed kunnen gebruiken; het wil immers zeggen dat ze een heel pak zorgen niet hebben op al die kleine momenten.
Jouw speech, indrukwekkend om van 2 onbekenden, zo’n mooi verhaal te maken !!! Als je geen trouwambtenaar zou zijn, zou je makkelijk boeken kunnen schrijven, of verhalen vertellen. Het heeft heel dat officiële gedeelte zo menselijk en aangenaam gemaakt. Houden zo.

Wendy & Marlon

M: Het was een mooie ceremonie. Niet te serieus, niet te lang, maar wel vol met herkenbare verhalen van ons en die je van onze vrienden/familie hebt gekregen.
W:  Ik vond het heel mooi dat je helemaal open stond voor een ceremonie die bij ons past. De speech was eerlijk, herkenbaar en daarnaast erg leuk (en spannend, haha) dat ook onze familie en vrienden input mochten leveren.

Giulia & Wouter

Wat een prachtige ceremonie hebben wij gehad dankzij Ellemieke! Een ontzettend warm en fijn persoon die helemaal tot haar recht komt in de functie van trouwambtenaar. Ze is accuraat, goed voorbereid en je merkt duidelijk dat zij goed begrijpt waar het die speciale dag om draait. Ook komt zij met goede tips en adviezen waar je echt wat aan hebt. Mede hierdoor weet zij een super persoonlijk verhaal te vertellen waarin je jezelf en je partner direct herkent!
Was erg leuk met onze kindjes van 3 en 7 die zij echt betrok in het geheel, wat zij uiteraard prachtig vonden.
Een echte aanrader als je een topper op je bruiloft wil!

Priscilla & Robin

Ellemieke heeft er mede voor gezorgd dat wij een fantastische bruiloft hebben gehad. Ze heeft onze ceremonie verzorgd en heeft dat met enthousiasme en passie gedaan. Ellemieke steekt tijd in haar bruidsparen en zorgt voor genoeg informatie om het huwelijk zo persoonlijk mogelijk te maken. Daarnaast is Ellemieke een fijne vrouw met een prettige energie om om je heen te hebben, ze is een warme persoonlijkheid en straalt rust en vertrouwen uit.
Ook voor de kinderen was zij heel lief en heeft er alles aan gedaan hen zoveel mogelijk te betrekken bij de ceremonie, dit was heel goed gelukt waardoor zij nog steeds met veel blijheid terug kijken op deze dag.

Jacqueline & Marnic

Terugkijkend naar alles, hebben we het niet mooier kunnen wensen, jouw bijdrage was enorm goed. De manier waarop je het voorgesprek deed, dat moet je gewoon zo blijven doen.
De dag zelf, hoe je dat deed, wel, dat kwam echt professioneel en toch persoonlijk over.

Sharelle & Jeroen

In mijn ogen heb je het echt geweldig en perfect gedaan, Ellemieke. Je enthousiasme is aanstekelijk. Je betrokkenheid is bewonderenswaardig en oprecht. Ik ben ervan overtuigd dat je lekker jezelf bent gebleven tijdens het toespreken. Daar hoef je, naar mijn mening, absoluut niets aan te veranderen. Als enige tip(s) heb ik dan: ga vooral zo door, blijf jezelf en blijf ervan genieten.
Wij hebben enorm geboft met jou als trouwambtenaar en zijn je erg dankbaar voor je tijd, energie, bemoedigende woorden en steun. We hadden het niet anders willen hebben. 

Aanbeveling van de vader van de bruid

Ellemieke heeft zeker positief bijgedragen aan de huwelijksvoltrekking van mijn dochter. Uit haar optreden op die dag blijkt dat ze heel attent en alert was tijdens het intake gesprek. Ze had een goed, leuk en heel interessant verhaal. Dank je Ellemieke

Ellen & Arie

Onwijs bedankt om van onze mooiste dag een wereld dag van te maken. Wat een leuke en mooie speech…..Met veel humor en lachen hebben wij deze ceremonie tot ons genomen en beide het ja woord uitgesproken. Wat een fantastisch mens ben je. Iedereen spreekt over je ….dat je het zo leuk en luchtig deed en je zo begaan was met ons. Dat is een compliment…….

Christa & Wesley

Wij zijn zeer blij dat ze ons huwelijk heeft mogen voltrekken. Ellemieke had duidelijk veel tijd en aandacht besteed om alles zo persoonlijk mogelijk te maken en om alles perfect te laten verlopen. Wij vonden haar een warm persoon. Alles was met haar bespreekbaar en ze was met de voorbereiding erg behulpzaam. We kunnen Ellemieke dan ook ten zeerste aanbevelen als trouwambtenaar.

Mariëlle & Jeroen

Heel de ceremonie was een leuke en ontspannen gebeurtenis. Het verhaal van jou was erg leuk en mooi en paste ook echt bij ons. De voorbereiding en de ceremonie zelf hebben we als prettig en leuk ervaren. Bedankt voor jouw mooie bijdrage aan onze dag.

Angela & Randy

Wij kunnen niet anders zeggen dat je de ceremonie geheel op eigen, maar tegelijkertijd op onze wijze hebt vormgegeven. Je deed dit op een luchtige manier met een knipoog, maar je wist ook heel goed te ontroeren. Je stijl werd, naast ons natuurlijk, door iedereen erg gewaardeerd! En wat goed dat je ons toch over de streep trok wat betreft het weggeven van Angela en het uitspreken van de trouwgeloften. Dat hadden wij kennelijk even nodig. Ook dat voelde je goed aan. Dit maakte de ceremonie voor ons en iedereen nog persoonlijker. 

Wat we erg bijzonder vonden is dat je in staat was om nog net voor de speech essentiële dingen toe te voegen, die jou waren opgevallen. Het benoemen van een klein detail maakte veel los.

Francisca & Dennis

Wat ons het meest heeft geraakt waren de trouwbeloften en vooral het dankwoord aan onze ouders. Wat zijn we blij dat we dit hebben gedaan. De ceremonie was voor ons het hoogtepunt van de dag. Jij hebt het ontzettend leuk en goed gedaan. We vonden het kennismakingsgesprek ontzettend gezellig, het contact daarna via de mail was fijn en dat je een dag van tevoren nog even naar ons belde vonden we ook erg leuk. Het was leuk om te merken dat jij er ook mee bezig was. Ook op de dag zelf waren we super tevreden. Vlak voordat de ceremonie begon, kwam je ons nog even geruststellen en de ceremonie zelf ging ook perfect. Het was net alsof we elkaar al veel langer kenden, terwijl we elkaar pas 1x hadden ontmoet. Zo fijn en persoonlijk vonden wij het. Dus wij kunnen niks anders zeggen dan dat je het geweldig hebt gedaan en dat we heel blij zijn dat jij onze trouwambtenaar was. Ontzettend bedankt!

Nienke & Nick

Ellemieke heeft als Babs ons huwelijk voltrekken en dat kan ik iedereen aanraden. Ellemieke is betrouwbaar, betrokken en empatisch. Door Ellemieke was onze ceremonie open, grappig, warm en persoonlijk, kortom geweldig!

Ioline & Hans

Onze trouwdag heeft alles gebracht wat we er ons van hadden voorgesteld en meer. Het was in een woord fantastisch. Ellemieke heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd. Betrokken, persoonlijk, warm, professioneel. We hadden geen betere keuze kunnen maken. Ook het cadeautje dat ze met zoveel zorg voor ons heeft gemaakt, tekent haar.

Kaitlinn & Paul

Onze geslaagde huwelijksdag heeft aan al onze verwachtingen voldaan. Dit natuurlijk mede omdat u het top gedaan had. Ik denk dat elk bruidspaar uw manier van de huwelijksvoltrekking ten zeerste kan waarderen!

Sophie & Rick

Vóór de grote dag ben je een grote steun geweest en de huwelijksvoltrekking (thuis) was helemaal goed. Jouw bijdrage heeft me eigenlijk het meest geraakt samen met het feit dat al onze kinderen aanwezig waren. Je bent een bijzondere vrouw en ik ben blij dat er mensen zoals jij bestaan en dat ik het voorrecht heb gehad dat je op het juiste moment in mijn leven bent verschenen. De omstandigheden waren bijzonder moeilijk, het huwelijk moest op erg korte termijn worden gepland en ons hoofd was bij andere zaken. Jij was zeer betrokken, zonder opdringerig te zijn. Je opperde ideeën, was flexibel en hebt de ceremonie mooi en persoonlijk gemaakt. Ook heb je ons een prachtig persoonlijk tastbaar aandenken gegeven. Wij vinden jou professioneel en een warme, empathische persoonlijkheid.

Daniëlle & Peter

Ook de ceremonie vonden we erg leuk. Dat komt vooral omdat je het persoonlijk had gemaakt. Ik denk dat er nog heel veel stellen blij met jou zullen zijn.

Rosita & Barry

We vonden de GP plechtigheid intiem en informeel mét humor. De familie was naderhand ook heel positief over  ‘onze’ BABS. Mede door je warme, toegankelijke persoonlijkheid was ook het gesprek vooraf zo prettig.

Default sample caption text

Default Sample Title